Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyakori kérdések

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

 

- Milyen fizetési módok közül választhatok?

Fizethetsz:

 • bankkártyávala rendelés leadásakor az oldal átnavigál az online fizetésre, ahol a Barionon keresztül a kártyaadatok megadásával maximális biztonság mellett fizethetsz.
 • előre utalással: ehhez a rendelés leadása után küldünk díjbekérőt, amin minden szükséges adat rajta lesz az átutalás indításához.
 • utánvéttel: ennek van költsége mind az MPL szállításnál, mind a FoxPost csomagautomatás kézbesítésnél is. Ezeknek a költségeit ide kattintva megismerheted. 
 • készpénzzel: kizárólag a veresegyházi személyes átvétel esetén lehetséges

 

- Mit tegyek, ha a bankkártyás fizetés sikertelen?

Díjbekérőt küldünk, ami alapján el tudod utalni a rendelés összegét. Amennyiben inkább utánvéttel szeretnél fizetni, kérjük írj nekünk emailt a rendeles@suliplaza.hu oldalra, vagy válaszként az automatikus visszaigazolásra!

 

- A futárnál utánvét esetén mivel tudok fizetni?

Házhoz szállítás esetén az MPL futárszolgálat munkatársai készpénzt és bankkártyát is el tudnak fogadni, így bármivel problémamentesen tudsz fizetni.

 

- FoxPost csomagautomatás rendelés esetén hogyan tudok fizetni?

Az automatánál a csomag átvételekor kizárólag bankkártyával tudsz fizetni. (Természetesen a rendelés leadásakor az online felületen is tudsz bankkártyával fizetni, illetve kérheted az előreutalást.)

 

- Személyes átvétel esetén csak készpénzzel tudok fizetni?

Igen, személyesen csak készpénzzel tudsz fizetni és ebben az esetben kérjük, hogy a rendelés összegét pontosan kiszámolva hozd, hiszen az átvételi ponton nincs üzlet, minimális a készpénzforgalom, ezért nem biztos, hogy tudunk visszaadni. (Természetesen a rendelés leadásakor az online felületen tudsz bankkártyával fizetni, illetve kérheted az előreutalást.)

 

 

Szállítással kapcsolatos kérdések

 

- Milyen szállítási módok közül választhatok?

 • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal
 • MPL csomagpont
 • Postán maradó csomag
 • MPL csomagautomata
 • MPL postaponton történő átvétel (szerződött MOL benzinkutak, MediaMarktok, Coop üzletek..., kiválasztható település szerint a szállítási módnál)
 •  FoxPost csomagautomata
 • Saját kiszállítás (értékhatárfüggő és kizárólag veresegyházi, szadai és erdőkertesi szállítási címre vehető igénybe)
 • Személyes átvétel veresegyházi átvevőpontunkon előre egyeztetett időpontban

 

- Ha Postapontra, vagy Postán maradóra kérem a szállítást meddig tudom átvenni?

5 munkanapod van az érkezéstől számítva a csomagod átvételére. Erről emailben, vagy sms-ben kapsz értesítést. 

 

- Ha Posta automatába kérem a csomagot meddig tudom átvenni?

MPL automatában 4-5 napig tartják a csomagokat. Az értesítő sms-ben benne lesz a nyitási kód és az utolsó időpont is, amíg kiveheted a csomagot. 

 

- Ha FoxPost automatába kérem a szállítást, meddig tudom átvenni?

4 napig tartja a FoxPost az automatáiban a csomagot. (Kiemelt időszakokban - pl. karácsonyi szezon -, ez lehet csak 2-3 nap.) Erről sms-t kapsz, amint betették a csomagodat az automatába. Amennyiben nem veszed át, úgy a csomagot visszaviszik a gyűjtőpontjukra és kapacitástól függően visszaküldik hozzánk. 

 

- Ha házhoz szállítást kértem és az előrejelzés ellenére mégsem tudtam átvenni, hogyan juthatok a csomaghoz?

Az MPL futárszolgálat az át nem vett csomagok kézbesítését még egyszer megkísérli, majd ha akkor is sikertelen az átvétel, az általuk jelzett (postaládába dobnak be értesítést erről) postán átvehető 3 napig 

 

- Mire figyeljek a csomagátvételkor?

Kérjük mindenképpen nézd át a csomagot átvételkor, hogy bontatlan és sérülésmentes legyen! Amennyiben a csomag sérült, mindenképpen kérj jegyzőkönyvet a futártól!

 

- Kibonthatom a csomagot, mielőtt kifizetem a futárnak?

A futár nem adja át a csomagot fizetés nélkül, így nem tudod kibontani a csomagot fizetés előtt. 

 

- Mit tegyek, ha a futár sérült csomagot akar átadni?

Mindenképpen kérd, hogy csináljatok jegyzőkönyvet, melyben részletesen leírjátok, hogy a csomagon milyen sérüléseket látsz, készítsetek fényképeket is a csomagról. Ehhez jogod van és ezzel védheted magad, hogy a csomag sérülése nem nálad keletkezett, hanem valószínűleg a szállítás alatt sérült meg. Amennyiben a beltartalom is sérült, kérjük dokumentáld ezt is, a képeket küldd át nekünk emailben a probléma leírásával a rendeles@suliplaza.hu címre, kérjük ehhez csatold a futárszolgálattól kapott jegyzőkönyvet is, ezzel tudjuk megreklamálni a hibás teljesítést. 

 

- Mit tegyek, ha sérült, hibás terméket kaptam?

Kérjük küldj a rendeles@suliplaza.hu címre egy emailt a probléma leírásával és csatolj néhány képet a sérült termékről! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a probléma gyors megoldásának lehetőségeiről.